perjantai 15. kesäkuuta 2012

Riika 2xKV 9-10.6.12 ja Pääerikoisnäyttely Porvoo 9.6.12

Perjantaina lähdimme Sadun ja Noran kanssa reissuun, mukana pari mäyräkoiraa, pari pippuri-suola käppänää ja pari musta-hopeaa käppänää. Ensin laivalla Tallinnaan, josta jatkoimme autolla Riikaan. Hotellimme sijaitsi aivan näyttelypaikan vieressä!

Lauantaina tuomarina oli kroatialainen Igor Mioc. Päivä alkoi upeasti meidän seurueemme kannalta, kun Noran ihana Maisa oli ROP ja hurmaava Kennedy VSP. Tuomari oli tarkka liikkeistä, Lucalle tämän päivän osalta tyytyminen valioluokassa ERI/2 tulokseen ilman SA:ta.
Arvostelu oli seuraavanlainen;
"4 years old. Strong male. Correct proportion. G. head, correct topline. Front movement could be better."

Samaan aikaan kotomaassa perheen kaksilahkeinen vei Svea-prinsessan Porvooseen snautseri-pinseri pääerikoisnäyttelyyn. Saksalainen tuomari piti Sveasta kovasti arvostelun perusteella, mutta häntä ei miellyttänyt... Svealle päivän saldo myös ERI ilman SA:ta.

Lauantain lopullinen saldo Riikassa oli siis Noran koirille ROP ja VSP-sijoitukset, Sadun ihanalle Silvalle serti ja Latvian valionarvo ja Lucalle lämmintä kättä ;) Loppupäivä menikin seuratessa ryhmäkehiä, jonka jälkeen kävelimme (ehkä vähän harhaankin?;)) upeaan Riikan vanhaan kaupunkiin syömään. Takaisin hotellille pitikin ottaa taksi, oltiin sen verran täynnä... Nukkumaan ajoissa, ja pirteänä seuraavaan aamuun :)

Sunnuntaina tuomarina oli italiainen Mariano Di Chicco. Heti kun otin Lucan boksista, huomasin sen käyvän aivan kierroksilla... Ja niin kävi taas kehässä, sikailuksi meni! Tuomari kuitenkin tykkäsi Lucasta, ja Luca voitti valioluokan ja sai ERI:n lisäksi myös SA:n. Melko kovatasoisessa paras uros-kehässä jännitys alkoi nousta, ja samaan tahtiin myös sikailun määrä... Lopulta Lucan sijoitus PU3 ja SERT!! Näin ollen Lucasta tuli Latvian valio :)
Lyhytsanainen arvostelu;
"Good movement. Nice head, cor. eyes, g. tail, g. back angul."
 
Noran Maisa oli sunnuntaina VSP ja Kennedy PU2, Sadun Silva taasen PN3.
Sitä viimeistä cacibia ei Lucalle nyt tältä reissulta saatu mukaan, mutta uutta on jo hiukan suunnitteilla :) Sunnuntai-maanantai välisenä yönä olin n. klo 4.30 kotona, rankkoja nuo reissut ;)

Suuren suuret kiitokset Sadulle ja Noralle mukavasta reissuseurasta ja onnea menestyksestä!


Kuvia tulossa myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti