maanantai 4. kesäkuuta 2012

Mänttä-Vilppula KR 3.6.12

Virosta kotiuduttiin siis lauantaina illan puolella, sunnuntaina olikin vuorossa meidän "kotinäyttely" ja ihanan myöhäinen herätys. Svean lisäksi ilmoitettiin Luca kannatuksen vuoksi mukaan.

Luca voitti ainoana valioluokan koirana luokkansa ja sai SA:n, lisäksi Luca valittiin parhaaksi urokseksi. Sadun kasvatti Rambo (Proceller Kick Some Ass) oli PU2 ja sai sertin. Narttujen junioriluokassa Svea sijoittui toiseksi (yllätys!;)) saaden myös SA:n, ja paras narttu-kehässä Sadun ihana Silva oli 1., näin ollen Svea oli paras narttu 3 ja sai vara-sertin. ROP-VSP kehässä kohtasivat siis Luca ja Silva, ja Silva oli ROP.

Molemmat koirat sai hienot arvostelut tuomari Maija Mäkiseltä;

"Feminiininen narttu, jolla hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Hyvät korvat, silmät ja purenta. Hyvin kehittynyt vahva runko, tasapainoiset kulmaukset. Hyvä selkä, hyvä hännänkiinnitys. Ohut häntä, liikkuu reippaasti hyvällä askelpituudella, liikkeessä löysä ylälinja. Miellyttävä käytös."

Hilfies Desoto Fireflite JUN ERI2 SA PN3 VA-SERT
Svea 16kk


"Kookas, koon ylärajoilla oleva maskuliininen uros, jolla hyvä vahva tiivis runko. Hyvä ylälinja, hyvä pää, korvat, purenta, kaula ja säkä. Tasapainoiset kulmaukset, hyvä karkea runkoturkki, pehmeät raajakarvat, hyvät värit. Tehokkaat liikkeet, hyvä askelpituus, hieman leveyttä etuliikkeessä. Hyvä käytös."

Argentonero Dandelion VAL ERI1 SA PU1 VSP

Luca 4v

VSP Argentonero Dandelion ROP Silver Moon of Escudo Blue Bricassart

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti