perjantai 30. syyskuuta 2011

Kolmikon kuulumisia

Syksy on nyt tullut, ja tässä vähän kolmikon kuulumisia.

Svea
Svea on aivan ihana. Joskus tulee mietittyä, että voiko tyttömäisempää koiraa olla? Kaikki ilmeet, eleet, liikkeet yms. on niin neitimäisiä. Svea osaa kyllä tarvittaessa sanoa sanottavansakin! Kahden jätkän kanssa se on kyllä toisinaan tarpeenkin. Sveaa voisi myös kuvailla hyvin sanalla huoleton ;)
Ensimmäiset juoksut ajoittui elokuun alkuun. Sopivasti juuri isäntäväen loman ajaksi, ja Anun piti alunperin ottaa Svea hoitoon meidän muutaman päivän ulkomaan reissun ajaksi. Hoito sitten kuitenkin venähti koko juoksujen mittaiseksi :) Anun luona Svea opetteli elämään narttujen laumassa (kaksi käppänää+suursnautseri), ja se oli varmasti hyvää vaihtelua. Anu sai myös tutustua kunnolla meidän siis yhteisomistuksessa olevaan ihanaan prinsessaan. Kiitos Anu! Svean näyttelyura starttaa marraskuussa, ja jännitys on kova!

Vili
Vili on ihan yhtä mahtava persoona kuin ennenkin. Svean tulon myötä on Vilin huumorintaju kasvanut suuresti, ajoittain mulkoilevien ja totisten silmien lomasta on havaittavissa pientä pilkettäkin :) Sveasta ja Vilistä on tullut parhaat kaverit (= Svea ymmärtää Vilin omaperäisiä leikkejä) ;) Vilin kanssa harrastaminen painottuu arjen tottelevaisuuteen, tarkasti ja totisesti kaikki jutut tekevä Vili on loistava koulutettava! Ei tosin vaan aina sovi allekirjoittaneen hätäiselle nytkaikkiheti-luonteelle. Naksu on Vilille paras apuväline koulutuksessa, kun ilman sitä kehu ja palkka tulee armottomasti liian myöhässä. Vilin purukalusto on loistavassa kunnossa (niitä muutamaa puuttuvaa lukuunottamatta ;)), tulevaisuudessa olisi suunnitteilla joku näyttely tai jalostustarkastus. Ehkä suurin uutinen on se, että isäntäväki on vähitellen saanut Viliin luottoa vapaana olemisen suhteen. Vilin omat reitit on vaan Vilin omia reittejä, ne täytyy kulkea!

Luca
Niinkuin jossain aiemmassa kirjoituksessa mainitsin, kesän agilitytreenit on ollut niin ja näin. Ensi viikolla on syksyn viimeinen treenikerta, tammikuussa jatketaan taas. Omat agiesteet on olleet suunnitteilla jo hyvän aikaa, mutta kysymys kuuluukin, mihin ne sijoitetaan... Näyttelyitä on suunniteilla loppuvuodelle kaksi, ensi kesänä lähdetään sen viimeisen cacibin metsästykseen :) Lucan kolme pentuetta kasvaa kukin tahoillaan, innolla odotamme mitä tuleman pitää!

Tässä vielä tämänpäiväinen kuva:
Vasemmalta Vili, Luca ja Svea

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti