lauantai 28. huhtikuuta 2012

Lucan jälkikasvun kuulumisia

Mukavia uutisia on kuulunut Lucan jälkikasvun debyyteistä näyttelyissä.

Lappeenrannan KR-näyttelyssä 8.4 Lucan tytär Doctor's Order Nomina "Nomi" (Argentonero Dandelion x Afunique Qaanaaq) debytoi junioriluokassa 1 vuoden ikäisenä upeasti tuloksella JUN ERI1, tuomarina Elena Ruskovaara. SA:ta ei tällä kertaa herunut pentumaisten liikkeiden takia.

Arvostelu oli hienoa luettavaa;
"Erittäin narttumainen, hyvänkokoinen jäntevä ja hyväluustoinen kokonaisuus. Nyt vähän pitkä lanne. Voimakkaat takakulmaukset, varsin hyvin kulmautunut myös edestä. Hyvä pään malli ja oikein asettautuneet korvat. Vähän kookkaat, tarpeeksi tummat silmät. Sopiva kaula. Vielä pentumaiset liikkeet, löysä edestä. Kaunis sujuva ravi. Esimerkillinen hännän asento ja hieno esiintyminen. Karva saa karhentua iän myötä."

 
Doctor's Order Nomina "Nomi"
 Nomin näyttelyreissusta löytyy juttua ja videomateriaalia täältä. Kyseisestä blogista voi myös lukea Nomin elämästä kahden snautserin kanssa, ja tuntuupa tyttö olevan aikamoinen agilitytykkikin jo vuoden ikäisenä! Ehkä isänsäkin joskus? :D


21.4 Kankaanpään ryhmänäyttelyssä Lucan poika Silverjoy Pilot "Riki" (Argentonero Dandelion x Silverjoy Kohinoor) teki myöskin debyyttinsä virallisissa näyttelyissä 10kk:n ikäisenä, tuloksena upeasti JUN ERI1 SA PU1 SERT VSP! Tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari.

Silverjoy Pilot "Riki" 7 kk:n ikäisenä

On niin ihanaa kuulla Lucan jälkikasvun kuulumisia, niin kotioloissa kuin harrastuksienkin parissa! Toivottavasti näemme ja kuulemme näistä hienoista lapsosista jatkossakin.

Luca ja Svea on ilmoitettu muutamaan näyttelyyn alkukesästä sekä koti- että ulkomaille, nyt sormet ristiin ja peukut pystyyn jotta saadaan karvat kasvamaan... Vilin kanssa odotellaan maan kuivumista, jotta päästään vetämään verijälkeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti