perjantai 16. maaliskuuta 2012

Päivitystä

Hetki onkin mennyt viime päivityksestä, elämä on heittänyt eteen jos jonkinlaista vastoinkäymistä.

Auto meni tosiaan lunastukseen alkuvuodesta, tilalla on nyt hiukan tuoreempi peli;
Sitten niihin suurempiin vastoinkäymisiin... Nyt mennään maaliskuun puolta väliä, ja me ollaan tänä vuonna oltu jo kolmissa hautajaisissa. Rakas isäni nukkui pois vaikean sairauden uuvuttamana helmikuisena yönä. Vaikka kuinka kuolemaan on valmistautunut viime kuukausina, ei ikävän tunnetta voi sanoin kuvailla. Mutta päivä kerralla mennään eteenpäin. Koiramme olivat isälleni tärkeitä, etenkin Luca valloitti isän hurmaavalla luonteellaan :)

Koirille kuuluu hyvää, ja niiden kanssa touhuaminen onkin ollut mukavaa vaihtelua ja ajatusten siirtoa hieman muualle. Lucan kanssa ollaan käyty muutamissa agitreeneissä alkuvuoden aikana, ja voi että se on upea <3 Nopea, älykäs... Viime vuoden treeneistä ollaan menty niin suuri harppaus eteenpäin, tekemättä juuri mitään! Nyt sen on nähnyt omin silmin, kuinka tauko usein tekee todella hyvää. Kepithän meillä on edelleenkin täysin alkutekijöissään, mutta eilen laitoin omat tilaukseen, ehkä saapunevat ensi viikolla? Sitten päästään niitäkin treenaamaan ihan tosissaan, luultavasti aloitellaan vinokepeillä. Kisat siintävät mielessä, ehkäpä loppuvuodesta? ;)

Vili on ihana oma itsensä, samoin Svea. Svealla on parasta aikaa juoksut, ah tätä sekalauman ihanuutta!

Eli kesää kohti mennään, varovaisia suunnitelmia on jo hieman näyttelyiden yms. suhteen. Meille ja koirille tarjoutui myös upea mahdollisuus, josta enemmän toukokuun puolella!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti