maanantai 13. kesäkuuta 2011

Porvoo Pääerikoisnäyttely 11.6.11

Matkasimme kolmantena vuonna peräkkäin Porvooseen snautseri-pinseri pääerikoisnäyttelyyn. Tällä kertaa tuomarina oli jo kerran Lucan tuomaroinut (ja sertillä palkinnut) rodun erikoistuomari Anneli Alfthan. Edellisenä päivänä matkasimme Tuusulaan, kiitos taas kerran Ninni <3 Jokelasta saimme yöpaikan, ja Ninni laittoi Lucan näyttelykuntoon ja siisti Svean, joka lähti ihmettelemään näyttelytouhua :) Vili jäi reissun ajaksi hoitoon (lue: saamaan lepoa Sveasta :D)

Lauantai oli todella helteinen, aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta. En edes uskalla arvailla lämpöasteiden määrää, voisi sanoa että kyllä tarkeni! Hiki virtasi jo näyttelypaikalle saavuttaessa... Uroksia näyttelyyn oli ilmoitettu 17, joista 3 (?) oli pois. Luca voitti kovatasoisen valioluokan, ja sai samalla Finnsieger pisteen! (enää yksi puuttuu) Paras uros-kehässä Luca sijoittui toiseksi!

Hieno päivä, mukavia ihmisiä, ilma ainakin oli riittävän lämmin (toisin kuin parina edellisvuotena), upeita koiria ja hauska sekä rento tunnelma! Lisäksi Vilin kasvattajan ja Svean toisen omistajan Anun kasvatti Busterin Barbara aka Panda viimeisteli Suomen muotovalion tittelinsä olemalla paras narttu ja saamalla viimeisen tarvittavan sertin! Lopulta Panda oli upeasti VSP. Onnea kaikki asianosaiset!

Ensi viikonloppuna jatketaan...



Photo: Jarmo Palander


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti