torstai 5. toukokuuta 2011

Agilityn möllikisat

Agilityseuramme, Virtain Kirsut ry järjesti Mäntässä Kirsu Cupin avauskisan 24.4. Lucan kanssa kyseessä oli siis ensimmäinen osallistuminen möllikisoihin, ja puhdas hylsyhän sieltä napsahti! Seitsemästä miniluokan möllistä vain yksi koirakko sai tuloksen.

Lucan mielestä oli tosi tylsät "agitreenit", kun mentiin rata vaan kerran läpi ja kaikki tuijotti katsomosta ;) Mutta mikä mukavinta, radat vaikeimmat kohdat meni ihan hyvin, mutta putkeen syöksyttiin väärästä päästä jne. Hauskaa meillä kyllä oli! Kaiken lisäksi Luca jäi kesken radan seisoskelemaan keskelle maneesia, eikä ole sitä kyllä ikinä treeneissä tehnyt! No, seuraavan kerran ohjaaja lähtee paremmalla keskittymisellä radalle, ja toivotaan myös parempaa onnea mukaan ;)

Seuraava Kirsu Cupin osakilpailu järjestetään Ruovedellä 10.5, saa nähdä ehditäänkö mukaan. Luultavasti tällä kertaa työt haittaa osallistumista... Nyt treenit on siis tauolla toukokuun loppuun saakka, jolloin lähdetään treenailemaan uusilla ryhmäjaoilla. Meidän lisäksi kesän treeniryhmässä on viisi muuta koirakkoa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti