maanantai 17. tammikuuta 2011

Porvoo Pääerikoisnäyttely 12.6.10

Herätys klo 4.30, koirat lenkille, pesulle ja Luca föönaukseen. Juha tuli yövuorosta kotiin n. klo 6, ja auto starttasi heti kohti Porvoota. Porvoossa olimme yhdeksän jälkeen, ja Ninni kaappasi Lucan heti pöydälle siistiytymään. Pientä tihkua oli ilmassa, mutta kun oli meidän vuoro mennä kehään niin sade onneksi lakkasi.

Tuomarina oli Zeljka Fon Zidar Sloveniasta, ja alkuun näytti että punainen on päivän väri. Meidän vuoro kun lähestyi, yksi koira oli saanut vaaleanpunaisen nauhan. Lucan esiintyminen oli taas vähän niin ja näin, kaikki muu kuin kehässä käyttäytyminen näytti kiinnostavan. Kuitenkin kaiken kaikkiaan esiintyminen sujui paremmin kuin Helsingin näyttelyssä ;) Luca sai vaaleanpunaisen nauhan, minkä asetinkin tämän päivän tavoitteeksi..

Valioluokan kilpailuokassa Luca sijoittui kolmanneksi, mutta paras uros-kehässä ei sijoitusta enää tullut. Tyytyväinen täytyy olla, kun erinomaista ei jaettu (tällä kertaa;)) kaikille, ja näyttelyyn oli ilmoitettu 44 musta-hopeaa kääpiösnautseria.

Arvostelussa tuomari sanoi Lucasta seuraavaa;
"Compact, balanced. Nice head, excellent texture. Good front. Correctly angulated. Sound moving. Correct bite."
ERI, VAL3

Meidän  esiintymiset tältä päivältä oli siinä vaiheessa ohi, joten loppuaika menikin ihan vaan kehiä katsellessa ja kirjurina toimiessa.

Joidenkin ihmisten käytös vaan jaksaa kummastuttaa, miten ainakin itselle mukavasta harrastuksesta voi saada niin totisen...

Kiitos seurasta ja suojasta pään päälle Johannalle ja Ninnille (aka VaNu), meidän perhe levittäytyi tavaroineen ja koirineen kahteen telttaan ;) Kiitos myös kaikille muille hauskasta kehänlaitaseurasta! Ninnille kiitos Lucan tukan kunnostamisesta taas kerran, ja kiitos myös turistina olleen Vilin turkin tuunaamisesta ja neuvoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti